BELANGRIJKE MEDEDELING !

Na lang wegen en wikken werd samen met de Tarpoenvissers beslist om de finale wedstrijd van het Kampioenschap van Belgie te annuleren. De omstandigheden, slecht weer, strengere coronamaatregelen, volle kalender, lieten het niet toe. Hiermee eindigt dan ook deze competitie dit jaar. Het was een competitie die anders verlopen is dan normaal en ook zoals gepland. Gelukkig hebben toch nog een aanvaardbaar aantal wedstrijden kunnen laten doorgaan. Voldoende in aantal om, conform het reglement voorschrijft, een eindklassement op te maken. Dit eindklassement zal morgen in de loop van de dag gepubliceerd worden.

Gezondheid en veiligheid gaat voor, en we hopen en wensen jullie dit ook zo verder voor de resterende visdagen van dit jaar.

Vanwege de Raad van Bestuur
VFK vzw
Peter Van Lierde
Voorzitter